Trygg salong

Kjære kunde,

Vi har gjort vårt ytterste for at du skal føle deg trygg under hele besøket og behandlingen hos oss. Vi oppdaterer oss fortløpende iht. myndighetenes krav og veiledninger. Under kan du lese mer om våre oppfordringer til deg og om våre praktiske tiltak for at du skal få en trygg og god opplevelse hos oss.

 
Oppfordringer til deg

Kom alene om mulig – akkurat når du har time
Ved at du kommer alene og på klokkeslettet for timen din, vil vi kunne forhindre at flere mennesker oppholder seg nær hverandre over tid.

Husk håndhygiene
Vask gjerne hendene godt med såpe før du besøker oss. Når du ankommer salongen er det tilrettelagt for håndhygiene ved hånddesinfeksjon. Benytt gjerne denne også når du forlater salongen.

 
Våre tiltak

Avstand
Vi har tilrettelagt for god avstand mellom kundene i ventearealet og mellom behandlingsstasjonene. Vi har redusert bemanningen for å opprettholde god avstand. Din frisør følger deg gjennom hele behandlingen.

Magasiner og aviser
Vi har fjernet magasiner og aviser, da disse kan utgjøre en smitterisiko.

Midlertidig oppbevaring av kundeinfo
Vi oppbevarer informasjon om din behandling på forsvarlig måte i to uker, slik vi er pålagt av myndighetene. Dette for eventuell smittesporing.

Ansatte med symptomer holder seg hjemme
Ansatte med symptomer på luftveisinfeksjon, eller som er i karantene, holder seg hjemme.

Renhold og hygiene
Ansatte vasker og desinfiserer arbeidsstasjon, utstyr og sine hender mellom hver kunde. Ansatte bruker ikke armbåndsur eller håndsmykker, og holder negler kortklipte. Kundene får en helt nyvasket kappe. Alle flater i salongen rengjøres jevnlig gjennom arbeidsdagen.

 

Velkommen til en trygg og god behandling hos oss!